ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ

     Naši učenici i učenice danas sigurno nisu bili panjevi!

Osnovna škola Omišalj i Područna škola Dobrinj odazvale su se pozivu nacionalne inicijative na dane kolektivne sadnje stabala pod nazivom „Zasadi drvo, ne budi panj“

 (https://www.facebook.com/groups/1316145621893222/).

            Ipak smo mi eko škole i već nam je u navici zaprljati ruke i tenisice kopajući i sadeći! Kao i uvijek kada su motike u rukama, glavni koordinatori akcije bili su naši vrijedni domari, ali to ne znači da se cure i dečki nisu jednako ozbiljno primili krampa. Fotografije će vam sve reći. Nadamo se da ste i vi izišli na sunce i posadili sadnicu na svačiju dobrobit, a ako niste, još uvijek stignete!

            Osim vrijednim organizatorima koji su nas sve spojili u ovu korisnu i prijeko potrebnu eko akciju, zahvalili bi našim suradnicima koji su donirali sav potreban materijal i sadnice za provedbu ove akcije. Tako su zahvaljujući H&B Hortikulturi Malinska u PŠ Dobrinj posađena i humusom oplemenjena dva bora, maslina i japanska trešnja dok su u OŠ Omišalj posađene donirane sadnice puzajućeg ružmarina, hibiskusa i čempresa koje su nam uz stručno vodstvo dostavili djelatnici Pesja nautike.

OFF

Categories: Događanja, Obavijesti

Ibojka Muždeka Mesaroš