EKIPA OŠ OMIŠALJ OSVOJILA  1. MJESTO NA ŽUPANIJSKOM NATJECANJU IZ VJERONAUKA

Pohvale i čestitke za Mariju, Manuelu, Luciju i Enu, kao i za njihovu mentoricu vjeroučiteljicu Katarinu, koje će predstavljati našu školu na državnom natjecanju iz vjeronauka.

 

Nakon prvotnog otkazivanja natjecanja na županijskoj/biskupijskoj razini radi lošeg vremena, završnica Vjeronaučne olimpijade održana je u Krku 9. ožujka 2018. u organizaciji Katehetskog ureda Krčke biskupije u prostorijama OŠ „Fran Krsto Frankopan“. Okupile su se četveročlane ekipe iz osam osnovnih i dvije srednje škole Krčke biskupije.Vjeronaučna olimpijada započela je molitvom. Riječi pozdrava i dobrodošlice natjecateljima i njihovim mentorima uputili su i uspjeh poželjeli mr. Anton Peranić, predstojnik Katehetskog ureda i gosp. Serđo Samblić, ravnatelj škole domaćina.

Učenici su se natjecali kroz tri etape. U prvom su dijelu samostalno rješavali pismeni test nakon kojeg su zajednički rješavali Tombolu, a pet najboljih ekipa u završnici je odigralo igru znanja Milijunak.

Prvo mjesto sa 86,75 bodova osvojila je ekipa OŠ „Omišalj“ iz Omišlja u sastavu: Marija Dukić, Manuela Feretić, Lucija Mahulja i Ena Vranić pod mentorstvom vjeroučiteljice Katarine Čakarun. Oni će biti predstavnici Biskupije na državnom  natjecanju.

Susret je zaključen proglašenjem pobjednika i podjelom simboličnih darova svim natjecateljima koje je darovao biskup Ivica Petanjak.

OFF

Categories: Nekategorizirano

Ibojka Muždeka Mesaroš