Humanitarni Božićno – novogodišnji koncert u Krku

 

Poštovani roditelji!

Kao što smo to činili već šesnaest uzastopnih godina početkom prosinca, ponovno vas želimo obavijestiti da naša škola organizira Božićno-novogodišnji koncert kojim najavljujemo blagdanski ugođaj na kraju prvog obrazovnog razdoblja.

Kao što to već dobro znate, naš koncert ima status školskog projekta, a okuplja osmoškolce sa cijelog otoka te prepliće sadržaje iz različitih predmeta: glazbene kulture, likovne kulture, hrvatskog jezika, vjeronauka, stranih jezika i informatike. Naši učitelji program pripremaju s radošću i poletom, a uspješnost rada ostavljamo vama kao publici na prosudbu, nadajući se da će poruke dobre volje koje će tijekom koncerta biti odaslane, doprijeti do vas.

Također, znate da je naš Božićno-novogodišnji koncert humanitaran i da smo već šesnaest puta, udruženi u želji da pomognemo,  mnogim ljudima učinili ljepšima  i blagdane i život.

Ove godine humanitarni smo aspekt koncerta odlučili namijeniti Gabrielu Manceu, trogodišnjem dječaku iz Dobrinja.

Gabriel  je dječak rođen 2014. godine kojemu je odmah dijagnosticirana teška hipotonija.  Još na jedinici intenzivnog liječenja kreće njegova kompletna liječnička obrada, a nakon dvije i pol godine dobiva konačnu dijagnozu – Prader Willi sindrom. Njegovo liječenje se nastavlja jer s pune tri godine on još uvijek ne hoda.

Pozivamo vas da za Gabriela donirate koliko možete te da informaciju o našem koncertu i o njegovoj nakani proširite dalje svojim članovima obitelji, svojim rođacima, susjedima, prijateljima…

Svoj prilog možete poslati po djetetu u školu ili ga donijeti na koncert u četvrtak, 21. prosinca 2017. u sportsku dvoranu Srednje škole „Hrvatski kralj Zvonimir“ u Krku s početkom u 17,00 sati.

Dođite na koncert, veliki zbor od četiri stotine malih pjevača na najljepši će vas način uvesti u ozračje blagdana!

S poštovanjem

Ravnatelj osnovne škole “F. K. Frankopan”
Serđo Samblić, dipl. učitelj

OFF

Categories: Vijesti

Ibojka Muždeka Mesaroš