HUMANITARNA AKCIJA OŠ OMIŠALJ

Adventsko razdoblje najljepše je vrijeme u godini,jer to je vrijeme darivanja ali i vrijeme radosti,mira,nade i ljubavi. Doba je to kada svi imamo otvorenija srca i to je ono što nas pokreće.

         No, ova godina je po svemu drugačija, pa tako i u ovo blagdansko vrijeme. Nema prisnih druženja, zajedničkih priredbi, odlazaka na božićne sajmove, izlete i kazališne predstave…

To ipak  ne mora značiti da ne možemo osjetiti zajedničku radost Božića.

Stoga, učenici 2.a razreda sa učiteljicom S. Justinić iniciraju akciju u koju se uključila cijela OŠ Omišalj.

         Prikupljali su vrijedno različite donacije koja su se sastojala od različitog školskog, likovnog, higijenskog ali i osobnog pribora po svim dječjim uzrastima do različitih  igračaka i slatkiša.

Poklone su krajem tjedna uspješno podijelili na različite adrese dječici u domovima u Rijeci Dom „Sv. Ana“, u Kraljevici   domovi „Oštro“ i „Fortica“ te također najudaljenija pošiljka otišla je na adresu doma „Maestral“ u Splitu i Kaštelima.

Nadajmo se da smo ovim putem barem malo dotakli adventski ugodjaj radosti, mira i vjere u ljubav i zato jedno veliko hvala svima koji su se odazvali akciji i pomogli da radost darivanja i blagdana zagrije svako maleno srce!

Uljepšajmo svima ove blagdane!

Čestitku 2.a razreda možete ovdje pogledati ili preuzeti.

OFF

Categories: Obavijesti

Ibojka Muždeka Mesaroš