Božićno-novogodišnji koncert u Krku

Poštovani roditelji!

Kao što smo to činili već petnaest uzastopnih godina početkom prosinca, ponovno Vas želimo obavijestiti da škola “Fran Krsto Frankopan”, Krk organizira Božićno-novogodišnji koncert 22. 12. kojim najavljujemo blagdanski ugođaj na kraju prvog obrazovnog razdoblja.

bozicni

 
Kao što to već dobro znate, koncert ima status školskog projekta, okuplja osmoškolce sa cijelog otoka te prepliće sadržaje iz različitih predmeta: glazbene kulture, likovne kulture, hrvatskog jezika, informatike. Naši učitelji program pripremaju s radošću i poletom, a uspješnost rada ostavljamo Vama kao publici na prosudbu, nadajući se da će poruke dobre volje koje će tijekom koncerta biti odaslane, doprijeti do Vas.

Također znate da je naš Božićno-novogodišnji koncert humanitaran i da smo već petnaest puta, udruženi u želji da pomognemo,  mnogim ljudima učinili ljepšima  i blagdane i život.

Ove godine humanitarni smo aspekt koncerta odlučili namijeniti dvjema osobama iz naše sredine: Roku Vidakoviću, učeniku drugog razreda PŠ Punat i Hasibi Majetić, majci naše učenice 5. razreda iz Krka.

Roko je dječak rođen 2008. godine kojemu je tijekom srpnja dijagnosticiran i operiran tumor na malome mozgu. Trenutno se nalazi na zračenju u češkom „Proton centru“ nakon čega se vraća na liječenje u Zagreb na odjel dječje bolnice u Klaićevoj, pri Institutu za tumore.

Gospođa Hasiba Majetić majka je naše uzorne učenice 5. razreda kojoj je dijagnosticirana retinitis pigmentosa, odnosno gubljenje vida. Trenutno na desno oko više ne vidi dok je vid lijevoga oka 5%. Operacijom u Rusiji zaustavio bi se potpuni gubitak vida.

Pozivamo Vas da za Roka i gospođu Hasibu donirate koliko možete te da informaciju o našem koncertu i o njegovoj nakani proširite dalje svojim članovima obitelji, svojim rođacima, susjedima, prijateljima…

Svoj prilog možete poslati po djetetu u školu ili ga donijeti na koncert u četvrtak, 22. prosinca u sportsku dvoranu srednje škole „Hrvatski kralj Zvonimir“ u Krku s početkom u 17,00 sati.

Dođite na koncert, veliki zbor od četiri stotine malih pjevača na najljepši će Vas način uvesti u ozračje blagdana!

S poštovanjem,

Ravnatelj škole “Fran Krsto Frankopan”, Krk

Serđo Samblić

 

 

 

OFF

Categories: Događanja, Projekti

Ibojka Muždeka Mesaroš